miercuri, 8 aprilie 2009

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului...

Titlul este un citat dintr-un "eminent" elev de liceu, "educat" de sistemul de invatamant creat de guvernantii nostrii minunati in ultimii ani. Ma rog! Care sistem???!!!! Cititi voi ghilimelele care lipsesc....
Dar cat adevar in aceste cuvinte care ne doare....Pentru ca aceeasi oameni care au creat monstrisorul cu ineptiile de mai sus au mai scos una din tolba (ca sa nu zic burdihanul) de o imbecilitate pe zi, ca la pastilele de Durcolax.
Respectiv minunatat OUG prin care toate firmele si microintreprinderile trebuie sa plateasca un impozit forfetar de 6500 lei, chiar daca sunt pe pierdere sau au un profit mai mic, mai mult, nici cheltuielile cu masinile si nici tva-ul la achizitiile de masini nu se mai deduc.
Adicatelea pe intelesul tuturor, daca vreti sa va faceti o firma noua, sa traiti cat de cat decent sau aveti deja o firma, mica, fara pretentii, de vreun an sa zicem si care, LOGIC, nu are momentan profit ca e investit in stocuri, promovare etc....puteti sa trageti obloanele sau sa veniti cu bani de acasa pentru ca ei s-au gandit ca asa e bine.
Ca sa o citez pe Oliviutza ( mai mult aici http://organicinromania.blogspot.com/2009/04/impozitul-forfetar-sta-v-ar-in-gat.html) ma gandesc sa emigrez. Timorul de Est suna destul de interesant zilele astea.....

Un comentariu:

  1. Hahahahaha... la Timorul de Est nu m-am gandit. Am putea face o afacere cu cosmetice pe baza de iac :)))

    RăspundețiȘtergere